SEO ФОРУМ УКРАИНЫ

SEO ФОРУМ УКРАИНЫ

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 18.12.2025 - 20:25:02
Страницы:  1  

Де орендувати студію для подкастів

АвторСообщение

GAZman

сеошник

Статистика:

Привіт, потрібна порада! Планую запускати серію інтерв'ю з експертами у своїй ніші. Хочу робити це якісно, щоб не було як у тих любительських роликів на ютубі. Хтось знає хороші студії у Києві, де можна орендувати простір саме під подкасти? Важливо щоб був нормальний звук і світло, бо сам у цьому не дуже розбираюся.

---------------------
http://radioroks.com.ua
Сообщение # 1 17.11.25 - 08:38:09
RE: Де орендувати студію для подкастів

pas-pas

сеошник

Статистика:

Я б на твоєму місці звернув увагу на студії, де вже є готові локації і не треба самому все налаштовувати. Зараз багато місць пропонують оренду з обладнанням, але різниця в якості може бути величезна. Головне щоб були нормальні мікрофони, бажано студійні або хоча б якісні петлички, і правильно виставлене світло. Ще важливий момент - чи є там оператор, бо самому стежити за технікою під час запису досить складно.

Сообщение # 2 17.11.25 - 09:20:10

нАтАлЛа

сеошник

Статистика:

Цитата:
Я б на твоєму місці звернув увагу на студії, де вже є готові локації і не треба самому все налаштовувати. Зараз багато місць пропонують оренду з обладнанням, але різниця в якості може бути величезна. Головне щоб були нормальні мікрофони, бажано студійні або хоча б якісні петлички, і правильно виставлене світло. Ще важливий момент - чи є там оператор, бо самому стежити за технікою під час запису досить складно.
Повністю підтримую про важливість техніки і оператора. Я особисто користувався послугами https://reelsstudio.com.ua і залишився задоволений. У них є декілька готових локацій під подкасти, все обладнання вже налаштоване, плюс оператор допомагає з усіма технічними моментами. Мені сподобалось що можна обрати формат зйомки - від простої оренди з однією камерою до повноцінної зйомки на три камери з подальшим монтажем. Для перших випусків брав базовий варіант, щоб спробувати, а потім перейшов на пакетне рішення, бо так вийшло дешевше. Якщо плануєш робити контент регулярно, то краще одразу дивитись на пакети.

Сообщение # 3 17.11.25 - 09:47:30
Как организовать рекламу у блогеров : Предыдущая темаСледующая тема: Бета-аланін у тренуваннях з вагою тіла
Страницы:  1  

Нажмите на точку возле имени для обращения к участнику

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники