SEO ФОРУМ УКРАИНЫ

SEO ФОРУМ УКРАИНЫ

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 18.12.2025 - 20:25:37
Страницы:  1  

АвторСообщение

DaryaTan

сеошник

Статистика:

Привіт, а хто-небудь користується M.E.Doc для ведення первинної документації? Я в своїй фірмі веду все в екселі і вже навалилось біля 500 документів. Починаю шукати нормальну програму, щоб не впасти обличчям у грязь перед податківцями під час перевірки.

Сообщение # 1 12.12.25 - 13:08:24
RE:

barbukova

сеошник

Статистика:

У нас у компанії користуються M.E.Doc вже років 5-6. Спочатку також були сумніви, але після впровадження став спокійніший. Програма автоматично заповнює всі потрібні поля при внесенні даних, тому ошибок з неправильним заповненням звітів практично немає. Налаштування було складним, я не маю спеціальної підготовки, але фахівці з ПП «СТ центр» все зробили під ключ. Вони ще й навчили нас користуватись.

Сообщение # 2 12.12.25 - 13:41:19
RE:

damianmax

сеошник

Статистика:

Цитата:
У нас у компанії користуються M.E.Doc вже років 5-6. Спочатку також були сумніви, але після впровадження став спокійніший. Програма автоматично заповнює всі потрібні поля при внесенні даних, тому ошибок з неправильним заповненням звітів практично немає. Налаштування було складним, я не маю спеціальної підготовки, але фахівці з ПП «СТ центр» все зробили під ключ. Вони ще й навчили нас користуватись.
Комплекс брали ми теж, тож можу поділитися своїм досвідом. M.E.Doc налаштовується під вашу конкретну діяльність, тож рекомендую не братись робити це самому якщо ти не фахівець. У мене був досвід, коли я спробував налаштувати сам, перекопав уюя база даних, потім довго розбирали помилки. Краще звернутися одразу до профільних компаній. ПП «СТ центр» має 25 років досвіду саме в цій сфері, вони знають усі подвохи законодавства і можуть адаптувати програму під твої потреби. Поділюсь посиланням, де я шукав більше інформації про правильне налаштування: https://stcentr.com.ua/medoc

Сообщение # 3 12.12.25 - 14:05:19
RE:
Бета-аланін у тренуваннях з вагою тіла : Предыдущая тема
Страницы:  1  

Нажмите на точку возле имени для обращения к участнику

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники