Рейтинги кондиціонерів дійсно дуже допомагають при виборі, особливо коли моделей так багато. По-перше, топові моделі 2026 року мають розумні системи керування з підтримкою мобільних додатків. По-друге, вони оснащені передовими фільтрами очищення повітря, включаючи HEPA та антибактеріальні покриття. По-третє, майже всі топові моделі мають інверторні компресори, що дозволяє суттєво економити на електроенергії. По-четверте, рівень шуму у топових моделях значно нижче завдяки новим технологіям ізоляції. По-п'яте, зазвичайно топові моделі мають функцію автоматичної очистки та самодіагностики. По-шосте, вони часто оснащені датчиками якості повітря та автоматичним регулюванням швидкості вентилятора. Я рекомендую переглянути актуальний рейтинг перед тим, як робити покупку. Коли я цікавився найновішими моделями кондиціонерів, я знайшов дуже детальний рейтинг топ-10 моделей на https://cooper-hunter.kiev.ua/reyting-kondicioneriv-top-10-modeley-2026-roku/ де кожна модель детально описана з її плюсами та мінусами.