Довготривале зберігання одягу >> ФОРУМ
SEO ФОРУМ УКРАИНЫ

SEO ФОРУМ УКРАИНЫ

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 05.11.2025 - 03:14:20
Страницы:  1  

Довготривале зберігання одягу

АвторСообщение

Doric

сеошник

Статистика:

Друзі, хто стикався з необхідністю довготривалого зберігання одягу? Переїжджаю в меншу квартиру, потрібно десь розмістити частину гардеробу. Чи можна тримати речі у вакуумних мішках кілька місяців?

---------------------
Сообщение # 1 27.09.25 - 01:09:58
RE: Довготривале зберігання одягу

sweet_lg

сеошник

Статистика:

Так, можна тримати навіть більше року без проблем. Я свій зимовий гардероб щовесни пакую у вакуумні мішки і витягаю тільки восени - речі в ідеальному стані. Головне - почистити все перед упакуванням і переконатися що речі повністю сухі. Також раджу кинути пакетики силікагелю для поглинання вологи.

---------------------
Помогите в поиске девушки в г. Днепропетровске
Сообщение # 2 27.09.25 - 02:08:22

DenT

сеошник

Статистика:

Цитата:
Так, можна тримати навіть більше року без проблем. Я свій зимовий гардероб щовесни пакую у вакуумні мішки і витягаю тільки восени - речі в ідеальному стані. Головне - почистити все перед упакуванням і переконатися що речі повністю сухі. Також раджу кинути пакетики силікагелю для поглинання вологи.
Підтверджую, що довготривале зберігання цілком можливе. Сам тримав речі в мішках понад 8 місяців - все збереглося відмінно. Єдина рекомендація - не пакуйте разом речі різних кольорів, особливо білі з темними. І обов'язково використовуйте якісні мішки, дешеві можуть пропускати повітря. Я беру купити вакуумні пакети для одягу перевірених брендів, вони надійніше тримають вакуум протягом тривалого часу.

---------------------
Сообщение # 3 27.09.25 - 02:40:11
Відбілювання зубів Beyond Polus : Предыдущая темаСледующая тема:
Страницы:  1  

Нажмите на точку возле имени для обращения к участнику

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники