SEO ФОРУМ УКРАИНЫ

SEO ФОРУМ УКРАИНЫ

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 02.02.2026 - 16:04:51
Страницы:  1  

Вік початку облисіння чоловіків

АвторСообщение

KEnT

сеошник

Статистика:

Всім доброго дня! Цікавить питання: з якого віку взагалі починається облисіння у чоловіків? Мені зараз 28, і помітив, що волосся на лобі трохи почало відступати. Це нормально в такому віці чи варто вже щось робити? Друзі кажуть, що це рано для облисіння, але в інтернеті читав, що може починатися і в 20 років.

Сообщение # 1 20.01.26 - 22:29:29
RE: Вік початку облисіння чоловіків

t_ati

сеошник

Статистика:

Андрогенна алопеція, найпоширеніший тип облисіння у чоловіків, може починатися в будь-якому віці після статевого дозрівання. У деяких чоловіків перші ознаки з'являються вже в 18-20 років, у інших - після 30-40. Це залежить в основному від генетики та чутливості волосяних фолікулів до гормону дигідротестостерону. Якщо ви помітили, що волосся починає відступати, це може бути початком облисіння. Чим раніше почати лікування, тим більше шансів зберегти волосся. Тому не варто чекати, краще проконсультуватися з трихологом зараз, коли процес тільки починається.

---------------------
ПОКУПКИ В США
Сообщение # 2 20.01.26 - 23:28:54

vitallinka

сеошник

Статистика:

Підтримую думку про те, що не варто відкладати візит до лікаря. Я сам помітив перші ознаки облисіння в 26 років - почала формуватися лисина на тімені. Спочатку думав, що це тимчасово, але через рік ситуація погіршилася. Вирішив діяти і не помилився. Звернувся до фахівців, пройшов обстеження і розпочав терапію. Комплексне лікування облисіння у чоловіків допомогло зупинити процес. Зараз мені 29, і волосся в нормальному стані, не погіршується. Якби чекав ще рік-два, можливо, було б пізно, фолікули б відмерли. Тому раджу не зволікати - чим раніше почнете діяти, тим краще результат.

---------------------
Счастье это немного оптимизма и немного пофигизма....
Сообщение # 3 21.01.26 - 00:25:45
Топливная рампа с регулятором 4.0 : Предыдущая темаСледующая тема: Вай фай роутер
Страницы:  1  

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники