SEO ФОРУМ УКРАИНЫ

SEO ФОРУМ УКРАИНЫ

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 15.12.2025 - 22:16:45
Страницы:  1  

Змішане харчування для кота

АвторСообщение

VASIANGEL

сеошник

Статистика:

Привіт! Котик останнім часом став перебірливим, сухий корм їсть неохоче. Думаю додати вологий корм до раціону. Хтось годує змішано? Як правильно поєднувати сухий і вологий корм?

---------------------
Я Великий Кукурузо
Сообщение # 1 07.11.25 - 14:24:47
RE: Змішане харчування для кота

ЧудОушен

сеошник

Статистика:

Вітаю! Змішане харчування це нормально і навіть корисно. Вологий корм дає додаткову рідину, що важливо для профілактики сечокам'яної хвороби, плюс він смачніший для котів. Головне правильно розрахувати порції - зазвичай половину денної норми калорій з сухого корму, половину з вологого. На упаковках є рекомендації по годуванню. І бажано щоб корми були одного виробника та лінійки.

Сообщение # 2 07.11.25 - 15:19:57

Graf

сеошник

Статистика:

Мої двоє котів їдять саме змішано вже декілька років. Зранку даю вологий корм, ввечері сухий доступний завжди щоб могли підїдати протягом дня. Таке харчування більш природне, бо коти в природі їдять вологу їжу. Пробуй різні смаки, коти люблять різноманітність. Я беру Влажный корм для котов Club 4 Paws с индюшкой в желе, індичка добре засвоюється і не викликає алергій. Порції зручні, кіт з'їдає за раз, не залишається в мисці. Склад хороший, м'ясо реально відчувається. Головне не залишай вологий корм надовго, максимум годину-дві, потім прибирай залишки. І миску мий після кожного годування щоб бактерії не розмножувались.

---------------------
Достану что угодно, кого угодно, когда угодно, где и откуда угодно.
Сообщение # 3 07.11.25 - 16:17:57
Відновлення волосся без операції : Предыдущая темаСледующая тема: 02.06.2013 г. в 22.00 ч. Украина, Стаханов, Луганская обл. Погостемион октопус.
Страницы:  1  

Нажмите на точку возле имени для обращения к участнику

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники